Aktuell information

Här presenterar vi aktuell information om Cederterassen kooperativ hyresrättsförening

Lindbäcks byter filter i fastigheten

Onsdag den 26 februari bytte Lindbäcks ut ventilationsfilter till lägenheterna och garage.

Snöskottarschema 2019-2020

Nu har vi klart vårt snöskottarschema 2019/20 och saknar ni ert namn eller att ert namn är med men ni måste avstå av olika skäl så hör ni av er till styrelsen. Detta kommer att hängas upp i samtliga trapphus och finnas på vår hemsida.

Ny telefonlista på Cederterassen

Nu hittar ni en uppdaterad telefonlista under dokument för boende på vår hemsida alternativ på vår Facebook-sida. Två har flyttat ut och två är på väg in.

Nya företag på väg in i fd Cederklinikens lokaler

Fått besked från Lindbäcks Fastigheter att fd Cederklinikens lokaler kommer att delas upp i fyra enheter så att det kommer snart att påbörjas arbete i lokalerna dagtid. De som är klara och skall flytta in från den 1,a januari 2020 är följande. Front Advokater AB kommer att ta den lägenhet som bygdens om till kontor. Längst till höger kommer tre ensamföretagare tillika sjukgymnaster att dela på en yta. I mitten kommer Jobbhälsan i Norr AB att finnas och företagshälsovård bedrivas. Lokalen längst till vänster pågår det förhandlingar om.

Höststäd & Medlemsmöte

Söndagen den 29,e september kl 17:00 träffas vi alla för att ställa undan sommarmöbler mm för att ge plats åt höst och vinterutrustningen. Efter det klockan 18:00 kommer vi att ha ett medlemsmöte. Närvaro obligatorisk.

Bravida kommer påbörja byte av armaturer

Bravida kommer påbörja jobbet med att byta ut armaturer i fastigheterna vecka 31 och det kommer bli lite spring av montörer i trappuppgångarna. Men de har en egen nykel så att vi inte skall behöva öppna så att dom kommer in.

Hjälp att sortera rätt

Som ni redan märkt har vi fått mindre kärl i soprummet efter Cederkliniken flyttat. Det stora kärlet som vi tidigare haft för tidningar och PAPPER har bytts ut mot ett mindre kärl. Så jag vill göra er alla uppmärksamma på detta och be om hjälp att bara kasta PAPPERSFÖRPACKNINGAR i de stora kärlen och PAPPER i det mindre. Se på symbolerna om ni känner er osäkra.

Saknar du din hyresavi?

Saknar du din hyrsavi?

Nu hämtar du själv din hyresavi från Mina sidor. Logga in via https://portal.lindbacks.se, ditt användarnamn är ditt 10 siffriga personnummer, utan bindestreck, och ditt lösenord är dina fyra sista siffror i ditt personnummer. Lösenordet kan ändras efter första inloggningen.

Semestertider

Lindbäcks vaktmästare Sebastian Sundkvist går på semester mellan veckorna 27 – 30 och uppstår det någon form av nödsituation så hittar ni som vanligt info på varje anslagstavla i alla trapphus eller på vår hemsida under fliken för boende. Är man osäker vad Lindbäcks ansvarsområde är så har ni ju den informationen som heter ansvarsfördelning Cederterassen och kan hitta det dokumentet på vår hemsida för boende.För Boende

2019-04-28 Byte av koder 1,a maj

Den 1,a maj ändrar vi till ny kod på samtliga entréer och grind. Jobbet kommer pågå mellan klockan 10.00 – 12.00 och under den tiden kan man vara tvungen att använda den gamla koden på någon utav entréerna. En lappa med nya koden är utdelat i alla brevlådor.

2019-04-11 Fettrännan i garage

Som bekant var NOSAB och sög ut rännan i garaget nyligen men denna gång hade man fått använda järnspett för att få bort mer än bara sand och grus. Vaktmästaren skickar en uppmaning till oss alla att i rännan är det bara sådant som fastnar på bilarna som skall var där och man får på inga omständigheter rengöra eller tömma ut annat avfall i rännan.

2019-04-11 Jordfelsbrytare

Då det vid ett par tillfällen löst ut jordfelsbrytaren på den grupp där ”tvättbelysningen” och 220-uttagen i garaget är så gör vi nu en test och vår förhoppningen är att kunna hitta felet. Det innebär att belysning och 220-uttagen är frånkopplade till i morgon fredag för att förhoppningsvis uteslutna att det är fel på dom. Även värmekabel och styrning till den är kopplad på samma grupp.

2019-04-02 Matavfallspåsar

Nu har vi fått två svarta säckar i sophuset med matavfallspåsar och tanken är att det skall vara en per hushåll till att börja med, det går alltid att ordna fram fler. Min tanke är också att vi skall skaffa en hyllställning där vi kan lägga de som eventuellt blir över samt att vi får upp lådorna som nu står på golvet och det blir lättare att sopa rent.

2019-03-20 Ny LED belysning på Cederterassen till hösten 2019

Nu har jag träffat Lindbäcks och fått klart besked att Bravida kommer till hösten att ersätta befintlig belysning i trapphusen med LED belysning och annan typ av rörelsedetektor.

Bravida kommer även att nu rätt omgående byta ut den knapp som sitter på insidan av grinden till en ”utomhusknapp” så att grinden skall gå och låsa upp i alla väder.

Vårstädning

Lördag den 25,e maj klockan 10.00 är det vårstädning på Cederterassen. Vi avrundar med att grilla hamburgare.

Sammankomsten är obligatorisk och meddela din frånvaro i god tid till styrelsen så delar vi ut en arbetsuppgift som skall göras strax före eller efter den 25,e maj. info@cederterassen.se

Årsstämma 2019

Måndag den 18,e mars klockan 19.00 är det årsstämma och vi håller till i Hörnan.

Välkommen!